Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

PREDANÉ, čakáme na zápis do katastra.

Ulica: Pod Kalváriou
Obec: Pezinok
Okres: Pezinok
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Pozemok na rekreáciu
Iné:
21 500 €
Pozemok vrátane chatky

Popis nehnuteľnosti

Pozemok je PREDANÝ, čakáme na zápis do katastra. Obkolesený stromami, preto poskytuje súkromie pred zrakmi okoloidúcich. Na pozemku sa nachádza čiastočne zrekonštruovaná, udržiavaná chatka, pár ovocných drevín a studňa momentálne s vodou - zišla by sa vyčistiť a prehĺbiť, je možnosť elektrickej prípojky. V blízkosti pozemku sa nachádzajú turistické aj cyklo trasy vedúce do Malých karpát, je tu priehrada s možným rybolovom, nad ktorou sa nachádzajú desiatky celoročne obývaných chát. Pozemok je prístupný autom, na najbližšiu autobusovú zástavku to je približne 350m, cca 5 min. chôdze.

Pre obhliadku a bližšie informácie volajte 0911 088 080, píšte mail na vcelareal@gmail.com alebo WhatssApp prípadne reagujte na tento inzerát.
Využite služby spoľahlivej realitnej kancelárie, ktorá je na trhu už viac ako 15 rokov. Ponúkame aj ďalšie služby súvisiace s nehnuteľnosťami: ocenenie nehnuteľnosti, príprava nehnuteľnosti na predaj - vypratanie a vyčistenie nehnuteľnosti, vyčistenie pozemkov, služby architekta, znalca, hypotekárneho poradcu, geodeta, právnika aj stavebné práce a rekonštrukcie nehnuteľnosti, výroba nábytku na mieru.
Využite komplexné služby v oblasti realít! Bližšie informácie nájdete aj na našej webovej stránke:

vcelareal.sk

PRACUJEME AKO VČELIČKY NA VAŠOM NOVOM BÝVANÍ.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
187 m2
Typ zeme:
prevažne rovná
Teritórium:
Extravilán
Celková plocha:
187 m2

Pozrieť na mape

Maklér

Richard Vittko

Richard Vittko

Maklér

  • Slovensky
  • Česky
  • rusr
  • sora

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti