Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Dva rekreačné pozemky na okraji obce na predaj.

Ulica: Mlynská
Obec: Báhoň
Okres: Pezinok
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Pozemok na rekreáciu
27 990 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj 2 rekreačné pozemky v extraviláne obce Báhoň, v blízkosti intravilánu. Pozemky sa nachádzajú za stavbami rodinných domov na Mlynskej ulici smer na družstvo a zberný dvor, jeden je v susedstve cyklistického areálu Panšula park, druhý za cestou, oba majú prístup z asfaltovej cesty a sú mierne svahovité. Jedná sa o parcely „C“, zamerané a vytýčené v teréne geodetom, bez inžinierských sietí.


Pozemok 2, na obrázku vyznačený oranžovou farbou
Výmera : 592m2, z toho je vedených:

 45m2 ako zastavaná plocha - pás široký cca 1m medzi cestou a plotom,

28m2 ako dvor.
Zo šírky 18m sa pozemok zužuje, v strednej časti má šírku cca 14m, dĺžka rôzna, pozemok nemá pravidelný tvar - viď obrázok, prístupný je z asfaltovej cesty, od cesty je oplotený starším pletivom, od zberného dvora je nový plot, pozemok je slnečný, nachádzajú sa na ňom náletové dreviny - mirabelky, šípové ruže a topole.
Celková cena: 27 990,- €
Pozemok 1, na obrázku vyznačený žltou farbou nájdete v ďalšom inzeráte.


Obec Báhoň sa nachádza v okrese Pezinok má 1861obyvateľov, vlakové spojenie s Pezinkom, Bratislavou aj Trnavou, autom 12 km do Senca a 30 km do Bratislavy (po diaľnici). 

Pre obhliadku a bližšie informácie volajte 0911 088 080, píšte mail na vcelareal@gmail.com alebo WhatssApp prípadne reagujte na tento inzerát.
Využite služby spoľahlivej realitnej kancelárie, ktorá je na trhu už viac ako 20 rokov. Ponúkame aj ďalšie služby súvisiace s nehnuteľnosťami: príprava nehnuteľnosti na predaj - vypratanie nehnuteľnosti, vyčistenie pozemkov, služby architekta, znalca, hypotekárneho poradcu, geodeta, právnika aj rekonštrukcie nehnuteľností a výroba nábytku na mieru.
Využite komplexné služby v oblasti realít! Bližšie informácie nájdete aj na našej webovej stránke:

vcelareal.sk

PRACUJEME AKO VČELIČKY NA VAŠOM NOVOM BÝVANÍ

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
592 m2
Typ zeme:
mierne svahovitá
Teritórium:
Extravilán
Šírka pozemku:
14 m
Celková plocha:
592 m2

Pozrieť na mape

Maklér

Richard Vittko

Richard Vittko

Maklér

  • Slovensky
  • Česky
  • rusr
  • sora

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti